onsdag 29 februari 2012

Tänk vad viktigt det är att se varje dag som en gåva och aldrig ta livet för givet. Ofta måste jag dra i handbromsen och stanna upp när jag märker att jag är för långt in i framtiden och planerar. Det är så lätt att tänka sen, sen, men vem vet hur livet ser ut då? Det är ju nu vi alla är friska och mår bra, det är ju nu livet är här. Sen kommer sen och det får vi ta då. Det är så viktigt att leva här och nu och göra något speciellt och fint av dagen som är idag. Det låter kanske klyshigt men det är ju så sant, eller hur?



Imorgon ska jag göra något fint för min familj för att visa dem hur betydelsefulla de är för mig, kanske kramas lite extra, kanske säga något fint till var och en av dem, kanske se till att vi gör något tillsammans, kanske alltihop på en gång, vem vet? Jag ska iallafall göra dagen till en bra dag och nästa likaså och nästa och nästa....

Livet är underbart och jag är så glad för dem jag har runtomkring mig! Alla som borde finnas runt mig gör tyvärr inte det och sorgen över det bär jag med mig hela livet...

//Linda

På banan igen...

...äntligen känner jag mig bättre! En finfin "krya-på-dig"-blomma levererad till dörren av bästa mamma, en dusch, lite piff och flunsan känns som bortblåst. Ahhhh....




Nu ska jag grädda våfflor med grädde och sylt till mina goa ungar som strax kommer från skolan, trötta och hungriga.

//Linda







måndag 27 februari 2012

Nya sessan...

...som en liten sockerbit, så söt!


"Foto: Kungahuset.se"

Så lik sin mamma!

//Linda


söndag 26 februari 2012

Sjukstuga...

....bloggstarten fick en snöplig paus då influensan invaderade vårt hem.



Här hostas, nyses och snörvlas ikapp. Allt annat än kul...

Hoppas det snart går över!!!

♥ Linda ♥  




My lovley things...

...har en fantastisk tävling just nu i samarbete med butiken furniturebox. OM man har en otrolig tur kan man faktiskt vinna inte mindre än fyra stycken Shellstolar. Grymt säger jag och gör allt för att delta!


Om DU vill vara med så hittar du Annas fantastiskt fina blogg och tävling här.

Lycka till!

//Linda


fredag 17 februari 2012

Ledig fredag...

...nu är det inte många lovdagar kvar så det gäller att suga ur dem som är kvar ordentligt!
Här startar vi fredagen med en god långfrukost med nybakt bröd och goda tillbehör. Härligt!





Det finns fantastiskt många fina bloggar jag gärna besöker varje dag. En av dem är Helena med bloggen Bara en kaka till... och jag har redan testat flera av hennes fantastiska recept. Visst är det härligt att goa människor delar med sig och att man kan hitta goda recept som någon annan redan provat och dessutom recenserat. Receptet på dessa fantastiskt goda och enkla Fusksurdegsbröd hittar du här.



Nu är det dags att ta tag i dagen!

//Linda

torsdag 16 februari 2012

Min dotter hon kan...

Så fin header hon ritade till mig, Lina!

Tack söta!
//Linda

Vilken skillnad...

Upptäckte idag att Charlotte bara är tre månder yngre än jag...



...det hade jag aldrig gissat...
Fräsh donna!

//Linda

När man hittat rätt...

Idag har köket fått sig en riktig omgång, så nu är det skinande rent och doftar citronsåpa. Citronsåpa som för övrigt är fantastiskt bra och doftar rent och fräsht.



Gjorde dessutom en positiv upptäckt då jag testade Mr Muscle´s ugnsrengöring. Det blev riktigt rent utan större ansträngning, det är jag inte van vid... Brukar ha muskelvärk i armarna i flera dagar efter att ha bråkat med ugnen annars. Här var det bara att spraya på, vänta 30 minuter och sedan torka av. Dock ska man undvika att andas under tiden man sprayar, jag gjorde det, andades alltså och fick mig en rejäl hostattack... Kan inte vara nyttigt... Men, men funkar det på ugnen så håller jag gärna andan en minut och med tanke på att jag använder citronsåpa till resten av huset så väger det nog upp eventuell miljöpåverkan.


//Linda










onsdag 15 februari 2012

Vårkänslor...



...fåglarna kvittrar på sitt mest vårlika sätt och jag har just väckt mina Mårbackapelargoner från vintervilan. Så skön känsla i kroppen att veta att vi snart har en fantastisk årstid här. Måste få utlopp för min kreativitet och då föddes tanken på en ny blogg.



Jag har bloggat förr men den bloggen finns numera i blogghimlen, passerades dit för ganska länge sedan. Det var inte förrän idag som lusten till att börja blogga igen väcktes.

Jag är en ganska vanlig mamma och fru i mina bästa år som gillar att pyssla hemma. Allt från mat till inredning. Tänker i första hand använda bloggen som ett sätt att dokumentera både bilder och tankar.


Linda